Associació de Farmàcies de Barcelona afb@afb.cat Tel. 93 323 24 22

www.lafarmaciaelcor.cat/blog/

Creix el projecte ‘Badalona, ciutat cardioprotegida’, iniciat a les farmàcies

El projecte ‘Badalona, ciutat cardioprotegida’, que es va iniciar el passat mes de març amb la instal·lació de 24 desfibril·ladors a farmàcies d’aquest municipi, s’ha ampliat amb la incorporació de 6 nous aparells, ubicats als mercats municipals. La iniciativa ha estat impulsada per l’Associació Barcelona Salut i l’Ajuntament de Badalona, i compta amb el patrocini de l’Obra Social la Caixa.

Al projecte, en el que hi participa FEFAC, ha cardioprotegit de moment a 120 farmàcies a tot Catalunya, i es treballa per estendre’l a altres territoris.

Televisió de Badalona s’ha fet ressò de la notícia, que explica com es va iniciar a les oficines de farmàcia i recull declaracions del president de FEFAC, Antoni Torres, on es refereix al funcionament del desfibril·lador, i que podeu visionar clicant a sobre del següent enllaç (minut 14:35).

http://tvbadalona.xiptv.cat/noticiesteleb/capitol/15-de-juny-de-2016-migdia